Welkom bij Groenendijk Tweewielers!


0168-321473
Info@groenendijktweewielers.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

BH Bikes


BH Bikes begon meer dan 100 jaar geleden toen de drie Beistegui broers hun bedrijf begonnen in Eibar, Spanje. De naam van het bedrijf is geboren: BH staat voor Beistegui Hermanos, Spaans voor Beistegui broers. Hoewel het bedrijf in 1909 is opgericht, beginnen ze pas met het produceren van fietsen in 1923. In 1935 was het bedrijf sponsor van de allereerst Ronde van Spanje, een evenement waar ze tot op de dag van vandaag bij betrokken zijn. Inmiddels heeft het familiebedrijf veel ervaring met fietsen en hebben ze een breed assortiment, van gravelracer tot carbon mountainbike en van racefiets tot 'gewone' stadsfiets!

BH Bikes modellen

 

De racefietsen van BH Bikes zijn competitiegericht en worden dan ook regelmatig door professionele renners gebruikt. De racefietsen zijn er in veel verschillende types en uitvoeringen. Zo is er de RS1 3.5, een lichtgewicht aero racefiets met hoogwaardige onderdelen. Zowel carbon als aluminium frames komen terug bij de racefietsen. Er is dus altijd wel een racefiets die bij jou past!

Ook bij de mountainbikes maakt BH Bikes verschillende modellen, van instapmodellen tot de echte topfietsen en van hardtail tot full suspension mountainbikes. Voor de beginnende mountainbiker is er de Spike serie met de Spike 2.0, Spike 2.5 en de Spike 3.0. Voor iedereen die op zoek is naar het beste van het beste zijn er de Lynx Race modellen, zoals de Lynx Race EVO Carbon 8.0. 

BH Bikes is begonnen met het produceren van fietsen om mensen te voorzien van een comfortabele en betaalbare manier van transport. Ondanks dat hun focus nu meer op de sportfietsen ligt, blijft BH Bikes ook comfortabele hybride fietsen produceren die je dagelijks kunt gebruiken om bijvoorbeeld naar je werk te gaan. Op zoek naar een nieuwe alledaagse fiets? Bekijk de BH Bikes Oxford of Oxford Pro.

BH Bikes garantie


Bij aankoop van een BH Bikes fiets ontvang je twee jaar lang garantie op het frame van je fiets. Wanneer je je nieuwe fiets binnen 30 dagen na aankoop via de website van BH Bikes registreert, ontvang je levenslange garantie op het frame van je fiets. Deze levenslange garantie heeft wel een aantal voorwaarden, die je kunt vinden op de website van BH Bikes. 

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
2 modellen gevonden
Sorteren op: