Welkom bij Groenendijk Tweewielers!
Groenendijk Tweewielers


0168-321473
Info@groenendijktweewielers.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets van de maand


Ontdek de Kalkhoff Image 3.b Move BLX bij Groenendijk Tweewielers! Deze februari is hij van €3249,- voor slechts €2999,- incl. 2 jaar onderhoud. Profiteer van €250,- korting! Stijlvol, comfortabel en duurzaam - de perfecte fiets voor elke rit. Koop nu en geniet van zorgeloos fietsen met 2 jaar gratis onderhoud!

Waarom kiezen voor deze fiets?

Waarom zou je voor de Kalkhoff Image 3.b Move BLX kiezen? Deze fiets belichaamt comfort, duurzaamheid en elegantie. Of je nu door de stad fietst of het platteland verkent, deze fiets staat garant voor een soepele rit. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen is de Kalkhoff Image 3.b Move BLX de perfecte metgezel voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en stijl.

ENRA fietsenverzekering
<p>ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers.</p>

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers.

FietsFlex gespreid betalen
<p>Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft? Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen.</p>

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft? Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen.

Fietslease
<p>Leasen wordt steeds&nbsp;aantrekkelijker; je kunt het leasebedrag van het brutoloon aftrekken en je krijgt veel meer extra voordelen op de aanschafprijs.</p>

Leasen wordt steeds aantrekkelijker; je kunt het leasebedrag van het brutoloon aftrekken en je krijgt veel meer extra voordelen op de aanschafprijs.