Welkom bij Groenendijk Tweewielers!


0168-321473
Info@groenendijktweewielers.nl
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Over Mondraker


Dit merk is opgericht in 2001 en is een merk dat zich toelegt op de hoogwaardige carbon mountainbike die baanbrekende en technologisch geavanceerde fietsen biedt in alle bergdisciplines en -categorieën.

Kwaliteit, innovatie en prestatie zijn een fundamenteel onderdeel van ons DNA en ons nieuwe hoofdkantoor vertegenwoordigt dit. We zijn ervan overtuigd dat we van hieruit onze toekomst vorm zullen geven en alles wat nog gaat komen effectiever zullen ontwikkelen.

Deel het fietsplezier


Mountainbiken brengt u veel plezier. Het liefste zou u dat fietsplezier willen delen met uw kind(eren). Met precies die gedachte maakt Mondraker kindermountainbikes voor kinderen vanaf 3 jaar. 

In deze fietsen zit dezelfde technologie en ervaring die u kent van uw eigen Mondraker mountainbike zoals bijvoorbeeld interne bedrading en de nieuwste frame technologie. Al vanaf 24 inch zitten er schijfremmen op onze kinderfietsen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is dat uw kind misschien nog wel meer plezier zal hebben dan u zelf.

Trail
<p>Onze&nbsp;Trail-modellen zijn voor rijders die alles willen, een betrouwbare en toch spectaculair lichtgewicht trailraket met 150 mm veerweg voor en 130 mm achter.</p>

Onze Trail-modellen zijn voor rijders die alles willen, een betrouwbare en toch spectaculair lichtgewicht trailraket met 150 mm veerweg voor en 130 mm achter.

Superenduro
<p>Als je leeft voor de adrenaline die door je aderen stroomt tijdens de afdalingen, maar voor de afdalingen een veelzijdigere fiets nodig hebt, dan zijn onze Super Enduro&#39;s op maat gemaakt voor jou.</p>

Als je leeft voor de adrenaline die door je aderen stroomt tijdens de afdalingen, maar voor de afdalingen een veelzijdigere fiets nodig hebt, dan zijn onze Super Enduro's op maat gemaakt voor jou.

Enduro
<p>Als je een rijder bent die graag omhoog gaat, maar waar je echt van houdt is de rit terug naar beneden en dat gevoel van flow terwijl je over de mooiste paden in jouw omgeving scheurt, dan zijn een van onze enduro-fietsen is voor jou gemaakt.</p>

Als je een rijder bent die graag omhoog gaat, maar waar je echt van houdt is de rit terug naar beneden en dat gevoel van flow terwijl je over de mooiste paden in jouw omgeving scheurt, dan zijn een van onze enduro-fietsen is voor jou gemaakt.